Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 1 / 1
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
The impact of Saccharomyces and non-Saccharomyces yeasts on wine colour: a laboratory study of vinylphenolic pyranoanthocyanin formation and anthocyanin cell wall adsorption
Branka Mozetič Vodopivec, Dorota Korte, Irena Vovk, Alen Albreht, Lorena Butinar, Jelena Topič, 2020, izvirni znanstveni članek

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...­car­boxy­lase ac­tiv­ity, Se­quen­tial fer­men­ta­tion, Vinylphe­no­lic pyra­no an­tho­cyanins, An­tho­cyanin ad­sorp­tion...
Ključne besede: Non-Sac­cha­romyces yeast, Hy­drox­ycin­na­mate de­car­boxy­lase ac­tiv­ity, Se­quen­tial fer­men­ta­tion, Vinylphe­no­lic pyra­noan­tho­cyanins, An­tho­cyanin ad­sorp­tion
Objavljeno: 23.01.2020; Ogledov: 927; Prenosov: 0
.pdf Polno besedilo (919,86 KB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh