Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 1 / 1
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Simultaneous determination of chemical parameters for wine and cider quality control using HPLC-UV/RI system based on reverse-phase separation capabilities
Mitja Martelanc, 2022, objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci (vabljeno predavanje)

Ključne besede: HPLC-UV-RI, Cider, Wine, Must, Organic aacids, Ethanol, Glucose, Fructose.
Objavljeno v RUNG: 20.02.2023; Ogledov: 1765; Prenosov: 0
Gradivo ima več datotek! Več...

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh