Ključne besede: Wine, reductive aroma, oxidation, good practice, SloveniaObjavljeno v RUNG: 19.09.2018; Ogledov: 4880; Prenosov: 22 Povezava na datoteko
Ključne besede: Wine aroma, wine style, grape maturity, sequential harvest, berry sugar loading, fresh massObjavljeno v RUNG: 19.09.2018; Ogledov: 4248; Prenosov: 28 Povezava na celotno besediloGradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: Berry shrivel, Wine aroma, Sensory analysis, Water addition, Alcohol contentObjavljeno v RUNG: 03.04.2018; Ogledov: 5226; Prenosov: 0Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: Zelen (Vitis vinifera L.), targeted metabolomics, wine aroma, sensory evaluation, alternative vinification proceduresObjavljeno v RUNG: 18.04.2017; Ogledov: 6247; Prenosov: 0Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: Merlot (Vitis vinifera L.), wine aroma, wine sensory evaluation, targeted metabolomics, carbonic macerationObjavljeno v RUNG: 18.04.2017; Ogledov: 6056; Prenosov: 0Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: Sauvignon blanc, oxygen, wine aroma, sensoryObjavljeno v RUNG: 06.12.2016; Ogledov: 5971; Prenosov: 0Gradivo ima več datotek! Več...