Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 3 / 3
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Ko iz grešnega nastane pravo vino
Jan Reščič, Marko Lesica, 2018, intervju

Ključne besede: grozdje, vino, martinovvo, predelava, alkoholna fermenetacija, jabolčno mlečnokislinska fermentacija, maceracija
Objavljeno v RUNG: 09.12.2018; Ogledov: 3035; Prenosov: 0
Gradivo ima več datotek! Več...

2.
Biodiversitet i naturleg gjær i siderproduksjonen i Hardanger
Lorena Butinar, Eivind Vangdal, Melita Sternad Lemut, Branka Mozetič Vodopivec, 2017, strokovni članek

Ključne besede: biodiverziteta, kvasovke, jabolčno vino, fermentacija
Objavljeno v RUNG: 01.02.2018; Ogledov: 3703; Prenosov: 0
Gradivo ima več datotek! Več...

3.
Iskanje izvedeno v 0.02 sek.
Na vrh