Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 4 / 4
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Effect of pulsed electric field on grape polyphenols extraction
Cristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Christian Poupot, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, V. Milisic, Martine Mietton-Peuchot, 2010, objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: pulsed electric field, red wine, extraction, polyphenols
Objavljeno: 22.01.2015; Ogledov: 4505; Prenosov: 27
URL Polno besedilo (0,00 KB)

2.
Amélioration de l´extraction des composés phénoliques du Merlot par champ électrique pulsé
Cristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Christian Poupot, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, V. Milisic, Martine Mietton-Peuchot, 2012, kratki znanstveni prispevek

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ... polyphenols, pulsed electric fields, wine, extraction, distribution, ...
Ključne besede: polyphenols, pulsed electric fields, wine, extraction, distribution
Objavljeno: 22.01.2015; Ogledov: 4618; Prenosov: 31
URL Polno besedilo (0,00 KB)

3.
FOOD PROCESSING WASTES AS POTENTIAL SOURCE OF BIOLOGICALLY ACTIVE COMPOUNDS
Branka Mozetič Vodopivec, 2018, objavljeni znanstveni prispevek na konferenci (vabljeno predavanje)

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: food processing wastes, wine, olive oil, extraction methods, polyphenols
Objavljeno: 10.09.2018; Ogledov: 2906; Prenosov: 0
.pdf Polno besedilo (506,22 KB)

4.
Recovery of bioactive components from fruit processing wastes
Branka Mozetič Vodopivec, 2019, objavljeni znanstveni prispevek na konferenci

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: processing wastes, green extraction methods, polyphenols
Objavljeno: 23.08.2019; Ogledov: 2418; Prenosov: 1
.pdf Polno besedilo (616,59 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh