Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 5 / 5
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Controlling grape aromatic maturity in the context of global warming
Guillaume Antalick, Katja Suklje, vabljeno predavanje na konferenci brez natisa

Ključne besede: Wine style, grape maturity, berry shrivelling, berry sugar loading, fresh mass, sequential harvest
Objavljeno v RUNG: 19.09.2018; Ogledov: 3402; Prenosov: 0
Gradivo ima več datotek! Več...

2.
3.
How does Terroir influence wine style? Study case: Sauvignon Blanc wine
Guillaume Antalick, druga izvedena dela

Ključne besede: Terroir, wine style, wine composition, typicality, Sauvignon Blanc
Objavljeno v RUNG: 18.09.2018; Ogledov: 4032; Prenosov: 0
Gradivo ima več datotek! Več...

4.
The diversity of French wines
Guillaume Antalick, predavanje na tuji univerzi

Ključne besede: World, wine style, terroir, France, history
Objavljeno v RUNG: 18.09.2018; Ogledov: 3566; Prenosov: 139
URL Povezava na celotno besedilo
Gradivo ima več datotek! Več...

5.
Australian Wines
Guillaume Antalick, predavanje na tuji univerzi

Ključne besede: World, wine Style, Australia, wine industry, history, diversity
Objavljeno v RUNG: 18.09.2018; Ogledov: 3645; Prenosov: 20
URL Povezava na celotno besedilo
Gradivo ima več datotek! Več...

Iskanje izvedeno v 0.03 sek.
Na vrh