Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 3 / 3
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
2.
Yeasts and wine colour
Jelena Topić Božič, Olga Butinar-Čeh, Dorota Korte, Branka Mozetič Vodopivec, 2019, pregledni znanstveni članek

Ključne besede: yeast, Saccharomyces, non-Saccharomyces, wine colour, pyranoanthocyanins
Objavljeno v RUNG: 20.12.2019; Ogledov: 5346; Prenosov: 0
Gradivo ima več datotek! Več...

3.
Modulation of Pinot Noir wine colour by yeast selection
Jelena Topić Božič, Lorena Butinar, Dorota Korte, Branka Mozetič Vodopivec, 2019, objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci

Ključne besede: yeast, HCDC activity, wine colour, Pinot Noir, pyranoanthocyanins
Objavljeno v RUNG: 27.05.2019; Ogledov: 4204; Prenosov: 0
Gradivo ima več datotek! Več...

Iskanje izvedeno v 0.01 sek.
Na vrh