1. Lotta guidata in viticolturaGiorgio Malossini, Paolo Sivilotti, M. Stocco, Giulio Franco, Carlo Frausin, 2012, druge monografije in druga zaključena dela Najdeno v: ključnih besedah Povzetek najdenega: ...vinska trta, grozdje, škodljivci, plesni, ... Ključne besede: vinska trta, grozdje, škodljivci, plesni Objavljeno: 15.10.2013; Ogledov: 6754; Prenosov: 29
Polno besedilo (0,00 KB) |
2. Within-cluster variability of 'Rumeni Muškat' grapes cv. (Vitis vinifera L.) as affected by training systems in the Brda regionTereza Jakin, 2014, diplomsko delo Najdeno v: ključnih besedah Povzetek najdenega: ...diplomske naloge, vinarstvo, grozdje, kakovost, dozorevanje, sladkor, ... Ključne besede: diplomske naloge, vinarstvo, grozdje, kakovost, dozorevanje, sladkor Objavljeno: 25.04.2014; Ogledov: 5069; Prenosov: 344
Polno besedilo (0,00 KB) Gradivo ima več datotek! Več...
|
3. Determination of polyphenols in white grape berries cv. RebulaPolonca Trebše, Branka Mozetič Vodopivec, Irma Tomažič, Andreja Škvarč, 2006, izvirni znanstveni članek Najdeno v: ključnih besedah Povzetek najdenega: ...belo grozdje, HPLC-DAD, MS/MS, hidroksicimetne kisline, ... Ključne besede: belo grozdje, HPLC-DAD, MS/MS, hidroksicimetne kisline Objavljeno: 10.07.2015; Ogledov: 4940; Prenosov: 35
Polno besedilo (0,00 KB) |
4. Effects of pulsed electric fields on Cabernet Sauvignon grape berries and on the characteristics of winesCristèle Delsart, C. Cholet, Rémy Ghidossi, Nabil Grimi, Eugène Vorobiev, Martine Mietton-Peuchot, Etienne Gontier, Laurence Gény, 2014, izvirni znanstveni članek Najdeno v: ključnih besedah Povzetek najdenega: ... grozdje, polifenoli, ekstrakcija, ... Ključne besede: grozdje, polifenoli, ekstrakcija Objavljeno: 16.06.2016; Ogledov: 3852; Prenosov: 135
Polno besedilo (0,00 KB) |
5. |
6. Ko iz grešnega nastane pravo vinoMarko Lesica, Jan Reščič, 2018, intervju Najdeno v: ključnih besedah Povzetek najdenega: ... grozdje, vino, martinovvo, predelava, alkoholna fermenetacija, jabolčno mlečnokislinska... Ključne besede: grozdje, vino, martinovvo, predelava, alkoholna fermenetacija, jabolčno mlečnokislinska fermentacija, maceracija Objavljeno: 09.12.2018; Ogledov: 3025; Prenosov: 0
Polno besedilo (4,31 MB) |
7. Rezultati študije mlečnokislinskih bakterij, povezanih z vinom teran: predavanje na Simpoziju o teranu in kraških produktihJelena Topić, Lorena Butinar, prispevek na konferenci brez natisa Najdeno v: ključnih besedah Povzetek najdenega: ...mlečnokislinske bakterije, teran, vino, grozdje, biogeni amini, Agrotour II... Ključne besede: mlečnokislinske bakterije, teran, vino, grozdje, biogeni amini, Agrotour II Objavljeno: 21.01.2020; Ogledov: 2663; Prenosov: 0
Polno besedilo (310,81 KB) |
8. Rezultati o poskusih namakanja v letu 2019; predavanje na Simpoziju o teranu in kraških produktihJan Reščič, prispevek na konferenci brez natisa Najdeno v: ključnih besedah Povzetek najdenega: ...vinska trta, namakanje, kakovost, grozdje, nalaganje sladkorja... Ključne besede: vinska trta, namakanje, kakovost, grozdje, nalaganje sladkorja Objavljeno: 09.03.2020; Ogledov: 2414; Prenosov: 0
Polno besedilo (310,67 KB) |