Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Characterization of commercial Slovenian apple juices using stable isotopes
Avtorji:
ID
Bat, Karmen
(Avtor)
ID
Mulič, Ines
(Avtor)
ID
Mozetič Vodopivec, Branka
(Avtor)
ID
Ogrinc, Nives
(Avtor)
Datoteke:
http://www.arber.com.tr/eurofoodchemxvii.org/arkakapi/cache/flfilDocumentFile187.pdf
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci
Organizacija:
UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:
jabolčni sok
,
IRMS
,
SNIF-NMR
,
Slovenija
Leto izida:
2013
Št. strani:
Str. 729
PID:
20.500.12556/RUNG-1126
COBISS.SI-ID:
2824955
UDK:
631.577
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:3CIHJGZL
Datum objave v RUNG:
15.10.2013
Število ogledov:
13202
Število prenosov:
37
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj