Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Latest technologies in beam diagnostics-HW
Avtorji:
ID
Repič, Borut
(Avtor)
Datoteke:
http://www.i-tech.si/file/download/168_d2425cec5cdd
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci
Organizacija:
UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:
strojna oprema
,
modularne rešitve
,
diagnostika žarkov
Leto izida:
2011
Št. strani:
9 prosojnic
PID:
20.500.12556/RUNG-1193
COBISS.SI-ID:
2034683
UDK:
621.384.6
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:LZXWPH2I
Datum objave v RUNG:
15.10.2013
Število ogledov:
11842
Število prenosov:
36
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
REPIČ, Borut, 2011, Latest technologies in beam diagnostics-HW. V : [na spletu]. Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci. 2011. [Dostopano 17 april 2025]. Pridobljeno s: http://www.i-tech.si/file/download/168_d2425cec5cdd
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
Mg and K against bunch stem necrosys
Spektrofotometrično določanje barve rdečih primorskih vin
Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen
Predlog zaščite geografskega porekla Goriška Brda v okviru Evropske unije
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot'
Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji
Trg z grozdjem in vinom v luči pristopa Slovenije k Evropski uniji
Okarakterizacija vina pridelanega iz žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte 'Cipro' v Slovenski Istri
Možnosti zmanjšanja kisline v vinu pri sorti Vitis vinifera L. cv. šipon
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj