Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
The FLUKA code
Avtorji:
ID
Fassò, A.
(Avtor)
ID
Garzelli, Maria Vittoria
(Avtor)
Datoteke:
http://www.slac.stanford.edu/econf/C0303241/proc/papers/MOMT004.PDF
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci
Organizacija:
UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:
FLUKA
,
hadroni
,
interakcije
Leto izida:
2003
Št. strani:
8 str.
PID:
20.500.12556/RUNG-1249
COBISS.SI-ID:
2028539
UDK:
539.125/.126
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:A2NCPUP3
Datum objave v RUNG:
15.10.2013
Število ogledov:
7791
Število prenosov:
166
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
FASSÒ, A. in GARZELLI, Maria Vittoria, 2003, The FLUKA code. V : [na spletu]. Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci. 2003. [Dostopano 17 april 2025]. Pridobljeno s: http://www.slac.stanford.edu/econf/C0303241/proc/papers/MOMT004.PDF
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
Vpliv tretiranja vinske trte s plinskim ozonom in UVB-svetlobo na vsebnost fenolnih snovi v grozdju sorte 'Cabernet Sauvignon' (Vitis vinifera L.)
Predlog zaščite geografskega porekla Goriška Brda v okviru Evropske unije
Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen
Spektrofotometrično določanje barve rdečih primorskih vin
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji
Trg z grozdjem in vinom v luči pristopa Slovenije k Evropski uniji
Impact of the manner of vinification on the quality of wine cv. 'Pinot Noir'
The influence of malolactic fermentation on quality of Merlot wine
Možnosti zmanjšanja kisline v vinu pri sorti Vitis vinifera L. cv. šipon
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj