Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Pridobivanje energije s fuzijo : oddaja Dober dan, znanost!
Avtorji:
ID
Prebil, Rok
(Intervjuvanec)
ID
Tomulič, Zdenka
(Oseba, ki intervjuva)
Datoteke:
http://4d.rtvslo.si/arhiv/dober-dan-znanost/174304800
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
2.19 - Radijska ali televizijska oddaja, podkast, intervju, novinarska konferenca
Organizacija:
UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:
fuzija
,
zelena energija
,
reaktorji
,
fuzijski reaktor
Kraj izida:
Nova Gorica
Založnik:
Radio Koper
Leto izida:
2014
PID:
20.500.12556/RUNG-1698
COBISS.SI-ID:
3641083
UDK:
621.039
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:PBEF8KZE
Datum objave v RUNG:
22.01.2015
Število ogledov:
6716
Število prenosov:
36
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Pridobivanje energije s fuzijo : oddaja Dober dan, znanost!, 2014. [na spletu], Nova Gorica : Radio Koper, [Dostopano 17 april 2025]. Pridobljeno s: http://4d.rtvslo.si/arhiv/dober-dan-znanost/174304800
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Določevanje sledov Cr(VI) z difenilkarbazidom in μFIA–TLS mikroskopijo
Microfluidic flow injection analysis with thermal lens microscopic detection for determination of NGAL
Experimental sessions
Thermal lens microscopy
Determination of bioactive compounds in food samples by thermal lens microscopy
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Biogenic amines in red wine
Metabolizem tirozina
Biogeni amini v vinu
Determination of biogenic amines in fresh fish and processed fish products using IC-MS/MS
Optical sensor receptors based on azo dyes
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj