Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Pogovor z baskovskim pesnikom in pisateljem Juan-om Kruz-om Igerabidejem : v oddaji Svet kulture na 3. programu Radia Slovenija, program Ars
Avtorji:
ID
Pregelj, Barbara
(Intervjuvanec)
ID
Igerabide, Juan Kruz
(Intervjuvanec)
ID
Kopinšek, Simona
(Oseba, ki intervjuva)
Datoteke:
http://ars.rtvslo.si/svet-kulture-66
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.22 - Intervju
Organizacija:
UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:
mladinska književnost
,
španska književnost
,
baskovska književnost
Leto izida:
2014
PID:
20.500.12556/RUNG-1704
ISSN:
1581-372X
COBISS.SI-ID:
3650811
UDK:
821.134.2.09
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:PPTVOQW9
Datum objave v RUNG:
22.01.2015
Število ogledov:
6957
Število prenosov:
40
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Pogovor z baskovskim pesnikom in pisateljem Juan-om Kruz-om Igerabidejem : v oddaji Svet kulture na 3. programu Radia Slovenija, program Ars
, 2014. [na spletu], Intervju. [Dostopano 18 april 2025]. Pridobljeno s: http://ars.rtvslo.si/svet-kulture-66
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Biotska raznovrstnost kvasovk povezanih s proizvodnjo jabolčnega vina
Use of various yeasts in the production of apple wine
Ko iz grešnega nastane pravo vino
Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
Isolation and selection wild yeasts for winemaking
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Genetic diversity of the yeasts in spontaneous fermentations of apple cider and their biotechnological potential
Optimization of cider production
Optimization of acetic fermentation of cider
ǂThe ǂrole of yeast species Kregervanrija fluxuum in cider fermentations
Quality of apple wine from Slovenian producers
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj