Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Amélioration de l´extraction des composés phénoliques du Merlot par champ électrique pulsé
Avtorji:Delsart, Cristèle (Avtor)
Cholet, C. (Avtor)
Ghidossi, Rémy (Avtor)
Poupot, Christian (Avtor)
Grimi, Nabil (Avtor)
Vorobiev, Eugène (Avtor)
Milisic, V. (Avtor)
Mietton-Peuchot, Martine (Avtor)
Datoteke:URL http://www.infowine.com/Default.asp?scheda=12665
 
Jezik:Francoski jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.03 - Kratki znanstveni prispevek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:polyphenols, pulsed electric fields, wine, extraction, distribution
Leto izida:2012
Št. strani:str. 205-211
Številčenje:Vol. 63, no. 2
ISSN:1826-1590
COBISS_ID:3696379 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.8+663.2
URN:URN:SI:UNG:REP:NYLCNKW4
Število ogledov:2976
Število prenosov:23
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj