Naslov: | Amélioration de l´extraction des composés phénoliques du Merlot par champ électrique pulsé |
---|
Avtorji: | ID Delsart, Cristèle (Avtor) ID Cholet, C. (Avtor) ID Ghidossi, Rémy (Avtor) ID Poupot, Christian (Avtor) ID Grimi, Nabil (Avtor) ID Vorobiev, Eugène (Avtor) ID Milisic, V. (Avtor) ID Mietton-Peuchot, Martine (Avtor) |
Datoteke: | http://www.infowine.com/Default.asp?scheda=12665
|
---|
Jezik: | Francoski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.03 - Drugi znanstveni članki |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | polyphenols, pulsed electric fields, wine, extraction, distribution |
---|
Leto izida: | 2012 |
---|
Št. strani: | str. 205-211 |
---|
Številčenje: | Vol. 63, no. 2 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-1738 |
---|
ISSN: | 1826-1590 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3696379 |
---|
UDK: | 634.8+663.2 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:NYLCNKW4 |
---|
Datum objave v RUNG: | 22.01.2015 |
---|
Število ogledov: | 6303 |
---|
Število prenosov: | 35 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |