Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Amélioration de l´extraction des composés phénoliques du Merlot par champ électrique pulsé
Avtorji:ID Delsart, Cristèle (Avtor)
ID Cholet, C. (Avtor)
ID Ghidossi, Rémy (Avtor)
ID Poupot, Christian (Avtor)
ID Grimi, Nabil (Avtor)
ID Vorobiev, Eugène (Avtor)
ID Milisic, V. (Avtor)
ID Mietton-Peuchot, Martine (Avtor)
Datoteke:URL http://www.infowine.com/Default.asp?scheda=12665
 
Jezik:Francoski jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.03 - Drugi znanstveni članki
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:polyphenols, pulsed electric fields, wine, extraction, distribution
Leto izida:2012
Št. strani:str. 205-211
Številčenje:Vol. 63, no. 2
PID:20.500.12556/RUNG-1738 Novo okno
ISSN:1826-1590
COBISS.SI-ID:3696379 Novo okno
UDK:634.8+663.2
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:NYLCNKW4
Datum objave v RUNG:22.01.2015
Število ogledov:6161
Število prenosov:35
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj