Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Carotenes in processed tomato after thermal treatment
Avtorji:ID Franko, Mladen (Avtor)
ID Bicanic, Dane Danijel (Avtor)
ID Luterotti, Svjetlana (Avtor)
ID Marković, Ksenija (Avtor)
Datoteke:URL http://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2014.06.004
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:karotenoidi, paradižnik, termična obdelava
Leto izida:2014
Št. strani:Str. 67-74
Številčenje:Vol. 48
PID:20.500.12556/RUNG-2368 Novo okno
ISSN:0956-7135
COBISS.SI-ID:3536891 Novo okno
UDK:547.9
DOI:10.1016/j.foodcont.2014.06.004 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:2WPQICR4
Datum objave v RUNG:16.06.2016
Število ogledov:4652
Število prenosov:22
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj