Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
Avtorji:Piškur, Jure (Avtor)
Dashko, Sofia (Avtor)
Zhou, Nerve (Avtor)
Compagno, Concetta (Avtor)
Datoteke:URL http://dx.doi.org/10.1111/1567-1364.12161
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:kvasovke, evolucija, metabolizem ogljika, alkoholna fermentacija
Leto izida:2014
Št. strani:str. 826-832
Številčenje:no. 6, Vol. 14
ISSN:1567-1356
COBISS_ID:3556603 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:602.3:582.282.23
URN:URN:SI:UNG:REP:WAXK36E9
DOI:10.1111/1567-1364.12161 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:2961
Število prenosov:102
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj