Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen
Avtorji:ID Kurinčič, Karin (Avtor)
ID Sternad Lemut, Melita (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
ID Trošt, Kajetan (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:URL http://www.ung.si/~library/diplome/VINARSTVO/10Kurincic.pdf
 
.pdf 10Kurincic.pdf (2,06 MB)
MD5: 96F7D1915729084EB2747B971C591116
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:VŠVV - Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo
Ključne besede:diplomske naloge, vino, skladiščenje, vinski zamaški, vinske steklenice, antociani, hidroksicimetne kisline
Kraj izida:Nova Gorica
Založnik:K. Kurinčič
Leto izida:2012
Št. strani:XIV, 45 str.
PID:20.500.12556/RUNG-243 Novo okno
COBISS.SI-ID:2251771 Novo okno
UDK:663.25
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:RUFSAJNE
Datum objave v RUNG:15.10.2013
Število ogledov:9131
Število prenosov:474
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KURINČIČ, Karin, 2012, Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen [na spletu]. Diplomsko delo. Nova Gorica : K. Kurinčič. [Dostopano 1 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.ung.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=243
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj