Naslov: | Structural and biochemical changes induced by pulsed electric field treatments on Cabernet Sauvignon grape berry skins : impact on cell wall total tannins and polysaccharides |
---|
Avtorji: | Delsart, Cristèle (Avtor) Cholet, C. (Avtor) Ghidossi, Rémy (Avtor) Grimi, Nabil (Avtor) Vorobiev, Eugène (Avtor) Mietton-Peuchot, Martine (Avtor) Petrel, Mélina (Avtor) Gontier, Etienne (Avtor) L'Hyvernay, Annie (Avtor) Gény, Laurence (Avtor) |
---|
Datoteke: | http://dx.doi.org/10.1021/jf404804d
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano (r6) |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici |
---|
Ključne besede: | mikroskopija, polisaharidi, Vitis vinifera |
---|
Leto izida: | 2014 |
---|
Št. strani: | str. 2925-2934 |
---|
Številčenje: | no. 13, Vol. 62 |
---|
ISSN: | 0021-8561 |
---|
COBISS_ID: | 3697659  |
---|
UDK: | 634.8+663.2 |
---|
URN: | URN:SI:UNG:REP:PMMZQUJU |
---|
DOI: | 10.1021/jf404804d  |
---|
Število ogledov: | 4020 |
---|
Število prenosov: | 134 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
Področja: | Gradivo ni uvrščeno v področja. |
---|
:
|
|
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |