Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Effects of pulsed electric fields on Cabernet Sauvignon grape berries and on the characteristics of wines
Avtorji:ID Delsart, Cristèle (Avtor)
ID Cholet, C. (Avtor)
ID Ghidossi, Rémy (Avtor)
ID Grimi, Nabil (Avtor)
ID Vorobiev, Eugène (Avtor)
ID Mietton-Peuchot, Martine (Avtor)
ID Gontier, Etienne (Avtor)
ID Gény, Laurence (Avtor)
Datoteke:URL http://dx.doi.org/10.1007/s11947-012-1039-7
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:grozdje, polifenoli, ekstrakcija
Leto izida:2014
Št. strani:str. 424-436
Številčenje:Vol. 7, no. 2
PID:20.500.12556/RUNG-2434 Novo okno
ISSN:1935-5130
COBISS.SI-ID:3697915 Novo okno
UDK:634.8+663.2
DOI:10.1007/s11947-012-1039-7 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:PEHOYQWY
Datum objave v RUNG:16.06.2016
Število ogledov:5311
Število prenosov:140
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj