Naslov: | Determination of bioactive compounds in food samples by thermal lens microscopy |
---|
Avtorji: | ID Topić, Jelena (Avtor) ID Žorž, Mojca (Avtor) ID Guzsvány, Valeria (Avtor) ID Mozetič Vodopivec, Branka (Avtor) ID Korte, Dorota (Avtor) ID Franko, Mladen (Avtor) |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | thermal lens microscopy, food samples, bioactive compounds |
---|
Leto izida: | 2016 |
---|
Št. strani: | Str. 82 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-2762-506029c0-ba34-172d-4cbe-09d4d57b9ee7 |
---|
COBISS.SI-ID: | 4563963 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:FHYVQCUN |
---|
Datum objave v RUNG: | 08.11.2016 |
---|
Število ogledov: | 6332 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |