Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Nova spoznanja o črnih luknjah
Avtorji:
ID
Gomboc, Andreja
, UNG (Avtor)
Datoteke:
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v
COBISS-u.
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
2.25 - Druge monografije in druga zaključena dela
Organizacija:
UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:
astronomija
,
zvezde
,
črne luknje
Kraj izida:
Ljubljana
Leto izida:
2016
PID:
20.500.12556/RUNG-2984-f04d0277-3d44-7067-87fe-7b26fcee6b3d
COBISS.SI-ID:
4705019
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:FJGAOME8
Datum objave v RUNG:
02.03.2017
Število ogledov:
5873
Število prenosov:
1
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
GOMBOC, Andreja, 2016,
Nova spoznanja o črnih luknjah
[na spletu]. Druge monografije in druga zaključena dela. Ljubljana. [Dostopano 8 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.ung.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=2984
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Preučevanje potenciala biotske raznovrstnosti kvasovk za razvoj alternativnih biofungicidov v vinogradništvu
Exploring biodiversity potential of wine associated yeasts
Isolation and selection wild yeasts for winemaking
Biodiversitet i naturleg gjær i siderproduksjonen i Hardanger
Use of various yeasts in the production of apple wine
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Optimization of cider production
Genetic diversity of the yeasts in spontaneous fermentations of apple cider and their biotechnological potential
Population genomics of the indigenous Saccharomyces yeasts from cider
Different Approaches in Cider Production
ǂThe ǂrole of yeast species Kregervanrija fluxuum in cider fermentations
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj