Naslov: | Comprehensive exploration of wine aroma-related compounds as promoted by alternative vinification procedures in case of Zelen (Vitis vinifera L.) grapes processing : / |
---|
Avtorji: | ID Sternad Lemut, Melita, Univerza v Novi Gorici (Avtor) ID Lotti, Cesare, Fondazione Edmund Mach (Avtor) ID Delsart, Cristèle, Univerza v Novi Gorici (Avtor) ID Vrhovšek, Urška, Fondazione Edmund Mach (Avtor) |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 3.15 - Prispevek na konferenci brez natisa |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | Zelen (Vitis vinifera L.), targeted metabolomics, wine aroma, sensory evaluation, alternative vinification procedures |
---|
Status publikacije: | Objavljeno |
---|
Leto izida: | 2016 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-3061-5adfb977-840c-6eaa-e470-459d07a0fd4e |
---|
COBISS.SI-ID: | 4768251 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:GXXTYSXQ |
---|
Datum objave v RUNG: | 18.04.2017 |
---|
Število ogledov: | 6150 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |