Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Alternativne vinogradniške in vinarske tehnologije: kakovostni, trajnostni in senzorični potencial : /
Avtorji:ID Sternad Lemut, Melita, UNG (Avtor)
ID Sivilotti, Paolo, UNG (Avtor)
ID Butinar, Lorena, UNG (Avtor)
ID Laganis, Jana, UNG (Avtor)
ID Vrhovšek, Urška, FEM IASMA (Avtor)
Datoteke:.pdf Originalna_knjizica_po_interni_posti.pdf (15,95 KB)
MD5: D73A04991AC96A78448F6782782FD612
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.10 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci (vabljeno predavanje)
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:odstajevanju listov v predelu grozdov, trajnostno vinogradništvo, Botrytis cinerea, mikrobna ekologija vinske trte, alternativne vinarske tehnologije, senzorika vina.
Leto izida:2017
PID:20.500.12556/RUNG-3139-cd768a2e-d0fe-41e7-95b5-50dc57d4b761 Novo okno
COBISS.SI-ID:4833019 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:3NF98PK4
Datum objave v RUNG:29.06.2017
Število ogledov:5955
Število prenosov:258
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del monografije

Naslov:IVED 2017 1. Mednarodni Viti-Eno dan Univerze v Novi Gorici : Slovensko-francoski enološki dan
Uredniki:Katja Šuklje, Melita Sternad Lemut, Guillaume Antalick, Branka Mozetič Vodopivec
Kraj izida:Nova Gorica
Založnik:UNG
Leto izida:2017
ISBN:978-961-7025-01-9
Prireditelj konference:UNG

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Alternative viticulture and winemaking tehniques: potential in terms of quality, sustainability and sensory
Ključne besede:leaf removal, sustainable viticulture, Botrytis cinerea, microbial ecology of grapevine, alternative winemaking technologies, wine sensory


Nazaj