Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Graphene/organic semiconductor systems : morphology and charge transport : dissertation
Avtorji:
ID
MATHEW, JINTA
(Avtor)
ID
Bratina, Gvido
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
thesis.pdf
(41,84 MB)
MD5: FDDA064BA80A744E294798BEA06B9BC5
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Doktorsko delo/naloga
Tipologija:
2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:
FPŠ - Fakulteta za podiplomski študij
Ključne besede:
GRAPHENE
,
PDIF-CN2
,
ATOMIC FORCE MICROSCOPY
,
ORGANIC THIN FILM TRANSISTOR
,
OSTWALD RIPENING.
Leto izida:
2017
PID:
20.500.12556/RUNG-3268-992964ba-8f41-b215-eb23-7e041eb2040c
COBISS.SI-ID:
4915707
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:BQJZNYSH
Datum objave v RUNG:
15.09.2017
Število ogledov:
12032
Število prenosov:
194
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
MATHEW, JINTA, 2017,
Graphene/organic semiconductor systems : morphology and charge transport : dissertation
[na spletu]. Doktorska disertacija. [Dostopano 26 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.ung.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=3268
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Influence of classical maceration and maceration of whole grapes on the chemical and sensory properties of Pinot Noir wine
CHEMICAL AND SENSORY CHARACTERISATION OF 'MODRA FRANKINJA' WINES AROMATIC TYPICALITY
PHENOL POTENTIAL OF SELECTED LONG MACERATED 'REBULA' CULTIVAR WINES
Impact of sunburn and grape dehydration in late ripening on the quality of 'Barbera' (Vitis vinifera L.) grape and wine
Vpliv različnih tehnoloških postopkov predelave grozdja sorte 'Zelen' (Vitis vinifera L.) na aromatične značilnosti vina
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
ǂThe ǂinfluence of yeast nutrients on improvement of Rebula wine quality parameters
Physico-chemical and sensory characteristics of jellies made from seven grapevine (Vitis vinifera L.) varieties
The Influence of Production Systems on Sensory Characteristics of Lettuce (Lactuca sativa L.)
Production of quality rose wines
Influence of selected technological procedures on chemical and sensory characteristics of Slovene olive oils
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj