Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Animal Farm (learning chain)
Avtorji:
ID
Božič, Zoran
(Lastnik avtorskih pravic)
ID
Božič, Zoran
, Univerza v Novi Gorici (Avtor)
ID
Orwell, George
(Avtor)
ID
Prelog, Marija
(Avtor)
Datoteke:
RAZ_Bozic_Zoran_i0.pdf
(537,99 KB)
MD5: 8F650F8E3F7CE1B59807C39C4B7A7D97
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:
UNG - Univerza v Novi Gorici
Opis:
Didaktična predstavitev znamenite pravljične povesti Georgea Orwella.
Ključne besede:
George Orwell
,
Živalska farma
,
fairy story
,
angleška književnost
,
parodija
,
socializem
,
demokracija
,
diktatura
,
družbena enakopravnost
,
internacionalnost
,
razredni boj
,
vladajoči razred
Status publikacije:
Neobjavljeno
PID:
20.500.12556/RUNG-3526-3a63c3be-a007-9a65-8f47-f41cec9e3b25
COBISS.SI-ID:
4987387
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:NCFZNJAB
Datum objave v RUNG:
15.01.2018
Število ogledov:
5971
Število prenosov:
160
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
BOŽIČ, Zoran, ORWELL, George in PRELOG, Marija, brez datuma,
Animal Farm (learning chain)
[na spletu]. Drugo učno gradivo. [Dostopano 25 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.ung.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=3526
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Reinženiring vodenja in načrtovanja proizvodnje v podjetju Fluid
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Vloga kvasovke vrste Kregervanrija fluxuum pri fermentaciji jabolčnega vina
Vpliv temperature na potek fermentacije mošta
Genetska raznolikost kvasovk iz spontanih fermentacij jabolčnega vina in njihov biotehnološki potencial
Optimizacija ocetnokislinske fermentacije jabolčnih vin
Populacijska genomika avtohtonih kvasovk rodu Saccharomyces iz jabolčnega vina
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj