Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
FOOD PROCESSING WASTES AS POTENTIAL SOURCE OF BIOLOGICALLY ACTIVE COMPOUNDS
Avtorji:
ID
Mozetič Vodopivec, Branka
, Univerza v Novi Gorici (Avtor)
Datoteke:
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v
COBISS-u.
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.06 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci (vabljeno predavanje)
Organizacija:
UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:
food processing wastes
,
wine
,
olive oil
,
extraction methods
,
polyphenols
Leto izida:
2018
Št. strani:
42-43
PID:
20.500.12556/RUNG-4249
COBISS.SI-ID:
5215483
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:T6K04KLA
Datum objave v RUNG:
10.09.2018
Število ogledov:
4277
Število prenosov:
0
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del monografije
Naslov:
Zbornik sažetaka
Kraj izida:
Bihać
Leto izida:
2018
Prireditelj konference:
Bihać : Biotehnički fakultet Univerziteta u Bihaću
ISSN zbirke:
2303-5889
Nazaj