Naslov: | Volatile and sensory profiling of Shiraz wine in response to alcohol management: comparison of harvest timing versus technological approaches |
---|
Avtorji: | ID Longo, Rocco, University of Tasmania (Avtor) ID Blackman, John W., Charles Sturt University (Avtor) ID Antalick, Guillaume, University of Nova Gorica (Avtor) ID Torley, Peter J., RMIT University (Avtor) ID Rogers, Suzy Y., Department of Primary Industry (Avtor) ID Schmidtke, Leigh, Charles Sturt University (Avtor), et al. |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | Common Component Specific Weights Analysis, polypropylene membrane, sensory descriptive analysis, sequential harvest, volatiles, wine alcohol-reduction |
---|
Leto izida: | 2018 |
---|
Št. strani: | 561-571 |
---|
Številčenje: | 109 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-4089-2852b627-807d-27be-bf3c-d928e71f377b |
---|
COBISS.SI-ID: | 5223419 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:4N5H1IXT |
---|
Datum objave v RUNG: | 17.09.2018 |
---|
Število ogledov: | 4077 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |