Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Ko iz grešnega nastane pravo vino
Avtorji:
ID
Reščič, Jan
, Univerza v Novi Gorici, Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo (Avtor)
ID
Lesica, Marko
, Univerza v Novi Gorici, Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo (Avtor)
Datoteke:
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v
COBISS-u.
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.22 - Intervju
Organizacija:
UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:
grozdje
,
vino
,
martinovvo
,
predelava
,
alkoholna fermenetacija
,
jabolčno mlečnokislinska fermentacija
,
maceracija
Leto izida:
2018
Št. strani:
6
Številčenje:
XXVIII
PID:
20.500.12556/RUNG-4503
COBISS.SI-ID:
5280251
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:SMSIVS5J
Datum objave v RUNG:
09.12.2018
Število ogledov:
5272
Število prenosov:
0
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
REŠČIČ, Jan in LESICA, Marko, 2018,
Ko iz grešnega nastane pravo vino
[na spletu]. Intervju. 2018. [Dostopano 5 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.ung.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=4271
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Chitosan and their derivatives
Diversity of bacteria and bacterial products as antibiofilm and antiquorum sensing drugs against pathogenic bacteria
Strategies for biofilm inhibition and virulence attenuation of foodborne pathogen-Escherichia coli O157:H7
Treatment strategies targeting persister cell formation in bacterial pathogens
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Plant compounds as quorum sensing inhibitors of food-borne pathogenic bacteria
Contamination of shoe soles of the laboratory workers with Clostridioides difficile spores
Antibacterial activity of Mentha piperita essential oil on beef
Molecular analysis of bacteria isolated from dishwasher
Antibiotic resistance, virulence factors, phenotyping, and genotyping of E. coli isolated from the feces of healthy subjects
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del zbornika
Naslov:
Revija GEA
Gradivo je del revije
Naslov:
Revija GEA
Leto izida:
2018
Nazaj