Naslov: | The effect of dissimilatory manganese reduction on lactate fermentation and microbial community assembly |
---|
Avtorji: | ID Novotnik, Breda, Department of Geoscience, University of Calgary, Calgary, AB, Canada (Avtor) ID Zorz, Jackie, Department of Geoscience, University of Calgary, Calgary, AB, Canada (Avtor) ID Bryant, Steven, Department of Chemical and Petroleum Engineering, University of Calgary, Calgary, AB, Canada (Avtor) ID Strous, Marc, Department of Geoscience, University of Calgary, Calgary, AB, Canada (Avtor) |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. ![Povezava se odpre v novem oknu Povezava se odpre v novem oknu](teme/rungDev/img/NovoOkno.png) |
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | manganese reduction, birnessite, fermentation, mixed culture, microbial community, Shewanella |
---|
Verzija publikacije: | Objavljena publikacija |
---|
Leto izida: | 2019 |
---|
Št. strani: | 15 |
---|
Številčenje: | 2019, 10 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-4769-56e94bde-8b71-f07d-8bba-df0325ea2acd ![Povezava se odpre v novem oknu Novo okno](teme/rungDev/img/NovoOkno.png) |
---|
COBISS.SI-ID: | 5458683 ![Povezava se odpre v novem oknu Novo okno](teme/rungDev/img/NovoOkno.png) |
---|
DOI: | 10.3389/fmicb.2019.01007 ![Povezava se odpre v novem oknu Novo okno](teme/rungDev/img/NovoOkno.png) |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:MTI8GZZW |
---|
Datum objave v RUNG: | 04.10.2019 |
---|
Število ogledov: | 3565 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | ![Izvoz v DC-RDF DC-RDF](teme/rungDev/img/icon_dc_rdf.gif) |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | ![Bookmark and Share](teme/rungDev/img/addtoany.png) |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |