Naslov: | Quality Control of Purified Proteins to Improve Research Data Reproducibility |
---|
Avtorji: | ID Uebel, Stephan, Max Planck Institute (Avtor) ID De Marco, Ario, UNG (Avtor) ID Berrow, Nick, Barcelona Institute for Science and Technology (Avtor) ID Lebendiker, Mario, Hebrew University Jerusalem (Avtor) ID Garcia-Alai, Maria, EMBL (Avtor) ID Knauer, Stefan, University of Bayreuth (Avtor) ID Lopez-Mendez, Blanca, Novo Nordisk Foundation (Avtor) ID Matagne, Andrea, University of Liege (Avtor) ID Parret, Annabel, EMBL (Avtor) ID Remans, Kim, EMBL (Avtor) ID Raynal, Bertrand, Institut Pasteur (Avtor) |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.10 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci (vabljeno predavanje) |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | protein quality, biophysical analysis, aggregation |
---|
Leto izida: | 2019 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-4980-8108c25a-d611-178e-b96f-997f38517b4e |
---|
COBISS.SI-ID: | 5544187 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:QCDAFSVQ |
---|
Datum objave v RUNG: | 15.01.2020 |
---|
Število ogledov: | 3516 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |