Naslov: | Rezultati o poskusih namakanja v letu 2019; predavanje na Simpoziju o teranu in kraških produktih |
---|
Avtorji: | ID Reščič, Jan, Center za raziskave vina, Univerza v Novi Gorici (Avtor) |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 3.15 - Prispevek na konferenci brez natisa |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | vinska trta, namakanje, kakovost, grozdje, nalaganje sladkorja |
---|
Kraj izvedbe: | Štanjel, 8. november |
---|
Leto izvedbe: | 2019 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-5070-e1a1e568-b52e-5e5b-d172-aca0923dadcc |
---|
COBISS.SI-ID: | 5587451 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:EN4PUVOX |
---|
Datum objave v RUNG: | 09.03.2020 |
---|
Število ogledov: | 4064 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |