Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Energetika in gospodarstvo
Avtorji:
ID
Papler, Drago
(Avtor)
Datoteke:
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v
COBISS-u.
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Neznano
Tipologija:
1.20 - Predgovor, uvodnik, spremna beseda
Organizacija:
UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:
elektroenergetika
,
električna energija
,
energetika
,
gospodarstvo
Leto izida:
2018
Št. strani:
str. 5
Številčenje:
Leto 22, št. 5
PID:
20.500.12556/RUNG-5342-98b90edb-dbc3-3029-4da2-69a39ebcdfd9
COBISS.SI-ID:
16033027
UDK:
621.31
ISSN pri članku:
1408-2667
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:EPKCSH0L
Datum objave v RUNG:
19.05.2020
Število ogledov:
3237
Število prenosov:
0
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
PAPLER, Drago, 2018, Energetika in gospodarstvo. V :
EGES : energetika, gospodarstvo, ekologija Slovenije
[na spletu]. Vol. Leto 22, no. 5. [Dostopano 17 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.ung.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=5342
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
The influence of selected indigenous yeasts on Pinot Noir wine colour properties
The impact of Saccharomyces and non-Saccharomyces yeasts on wine colour
Modulation of Pinot Noir wine colour by yeast selection
Uporaba različnih kvasovk v pridelavi jabolčnega vina
Changes in the relative abundance of two Saccharomyces species from oak forests to wine fermentations
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Fermentacijske lastnosti ne-Saccharomyces vinskih kvasovk
Vpliv ne-Saccharomyces kvasovk na kakovost belih vin
Vpliv sekvenčne inokulacije vinskih kvasovk na kinetiko fermentacije belega mošta
Vpliv temperature na potek fermentacije mošta
Odvisnost pojava reduktivnih not v penečih vinih glede na prehranjenost kvasovk vrste Saccharomyces bayanus
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
EGES : energetika, gospodarstvo, ekologija Slovenije
Skrajšan naslov:
EGES, Energ. gospod. ekol. Slov.
Založnik:
Energetika marketing
ISSN:
1408-2667
COBISS.SI-ID:
66658048
Nazaj