Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Učinki obnovljivih virov in razvojni projekti v letu 2015
Avtorji:
ID
Papler, Drago
(Avtor)
Datoteke:
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v
COBISS-u.
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Neznano
Tipologija:
1.04 - Strokovni članek
Organizacija:
UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:
elektroenergetika
,
proizvodnja
,
proizvodni viri
Leto izida:
2016
Št. strani:
str. 26-27
Številčenje:
Letn. 14, št. 2
PID:
20.500.12556/RUNG-5423-42a3a662-4cb9-de8a-6393-c2735a687398
COBISS.SI-ID:
16391427
UDK:
620.9
ISSN pri članku:
1581-8020
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:F0ZUXACT
Datum objave v RUNG:
21.05.2020
Število ogledov:
4323
Število prenosov:
0
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
PAPLER, Drago, 2016, Učinki obnovljivih virov in razvojni projekti v letu 2015.
Elgo vestnik
[na spletu]. 2016. Vol. 14, no. 2, p. 26–27. [Dostopano 25 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.ung.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=5423
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Exploring biodiversity potential of wine associated yeasts
Biotska raznovrstnost kvasovk povezanih s proizvodnjo jabolčnega vina
Determination of the actual uptake of essential nutrients by different parts of Vitis vinifera L. cv. Rebula
Influence of classical maceration and maceration of whole grapes on the chemical and sensory properties of Pinot Noir wine
Preučevanje potenciala biotske raznovrstnosti kvasovk za razvoj alternativnih biofungicidov v vinogradništvu
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Role of applied gibberellins on grape quality of grapevine variety 'Pinote noir' (Vitis vinifera L.)
MÖGLICHKEITEN DER MINDERUNG DES SÄUREGEHALTES BEIM WEIN DER SORTE Vitis vinifera L.cv. šipon
Evaluation of clone candidates of grapevine variety 'Kraljevina' (Vitis vinifera L. cv. 'Kraljevina')
Impact of the manner of vinification on the quality of wine cv. Pinot Noir
Biochemical response of grapevine variety 'Chardonnay' (Vitis vinifera L.) to infection with grapevine yellows (Bois noir)
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
Elgo vestnik
Skrajšan naslov:
Elgo vestn.
Založnik:
Elektro Gorenjska
ISSN:
1581-8020
COBISS.SI-ID:
127239424
Nazaj