Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Hidroelektrarna Savica 60 let
Avtorji:
ID
Papler, Drago
(Avtor)
ID
Jezeršek, Milan
(Fotograf)
Datoteke:
Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v
COBISS-u.
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Neznano
Tipologija:
2.25 - Druge monografije in druga zaključena dela
Organizacija:
UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:
hidroelektrarne
,
Savica
,
Ukanc
,
proizvodnja
,
električna energija
,
pretok vode
,
analitika
,
tehnologija
,
obnovljivi viri
,
energetika
,
ekonomika
,
ekologija
,
zgodovina
Kraj izida:
Kranj
Kraj izvedbe:
Kranj
Založnik:
Gorenjske elektrarne
Leto izida:
2010
Leto izvedbe:
2010
Št. strani:
1 zgibanka (8 str.)
PID:
20.500.12556/RUNG-5542-1b889572-6ac8-2647-2db3-284f725cd1fa
COBISS.SI-ID:
18481155
UDK:
620.9
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:KT53VKD3
Datum objave v RUNG:
08.06.2020
Število ogledov:
3994
Število prenosov:
0
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
PAPLER, Drago, 2010,
Hidroelektrarna Savica 60 let
[na spletu]. Druge monografije in druga zaključena dela. Kranj : Gorenjske elektrarne. [Dostopano 18 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.ung.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=5542
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Biotska raznovrstnost kvasovk povezanih s proizvodnjo jabolčnega vina
Use of various yeasts in the production of apple wine
Ko iz grešnega nastane pravo vino
Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
Isolation and selection wild yeasts for winemaking
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Genetic diversity of the yeasts in spontaneous fermentations of apple cider and their biotechnological potential
Optimization of cider production
Optimization of acetic fermentation of cider
ǂThe ǂrole of yeast species Kregervanrija fluxuum in cider fermentations
Quality of apple wine from Slovenian producers
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj