Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Analiza snovnih lastnosti dveh vzmetnih jekel
Avtorji:
ID
Batistič, Egon
(Avtor)
ID
Šarler, Božidar
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
http://www.ung.si/~library/diplome/PTF/53Batistic.pdf
53Batistic.pdf
(2,27 MB)
MD5: 04E3066F77E433984B6CFFCA329C4F88
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
PTF - Poslovno-tehniška fakulteta
Ključne besede:
diplomske naloge
,
tehnologija
,
numerično modeliranje
,
železo
,
jeklo
,
lastnosti
Kraj izida:
Nova Gorica
Založnik:
E. Batistič
Leto izida:
2007
Št. strani:
XIV, 89 str.
PID:
20.500.12556/RUNG-584
COBISS.SI-ID:
609787
UDK:
669.018.26
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:7ZXQVFFD
Datum objave v RUNG:
15.10.2013
Število ogledov:
12815
Število prenosov:
654
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
BATISTIČ, Egon, 2007,
Analiza snovnih lastnosti dveh vzmetnih jekel
[na spletu]. Diplomsko delo. Nova Gorica : E. Batistič. [Dostopano 8 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.ung.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=584
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Preučevanje potenciala biotske raznovrstnosti kvasovk za razvoj alternativnih biofungicidov v vinogradništvu
Exploring biodiversity potential of wine associated yeasts
Isolation and selection wild yeasts for winemaking
Biodiversitet i naturleg gjær i siderproduksjonen i Hardanger
Use of various yeasts in the production of apple wine
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Optimization of cider production
Genetic diversity of the yeasts in spontaneous fermentations of apple cider and their biotechnological potential
Population genomics of the indigenous Saccharomyces yeasts from cider
Different Approaches in Cider Production
ǂThe ǂrole of yeast species Kregervanrija fluxuum in cider fermentations
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj