Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Isolation and characterization of zinc species in selected components of the vegetarian diet
Avtorji:
Ovca, Andrej
(Avtor)
Elteren, Johannes Teun van
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
http://www.ung.si/~library/magisterij/okolje/16Ovca.pdf
16Ovca.pdf
(1,23 MB)
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo (m2)
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
FPŠ - Fakulteta za podiplomski študij
Ključne besede:
zinc
,
speciation
,
pumpkin seeds
,
iceberg lettuce
,
size exclusion chromatography
,
element-specific detection
,
physiologically based extraction test
Leto izida:
2010
Založnik:
A. Ovca
Št. strani:
84 str.
Izvor:
Nova Gorica
COBISS_ID:
4017515
UDK:
612.392.7:546.47
URN:
URN:SI:UNG:REP:KWRZURQA
Število ogledov:
4760
Število prenosov:
378
Metapodatki:
Področja:
Gradivo ni uvrščeno v področja.
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
cink
,
speciacija
,
bučna semena
,
solata kristalka
,
ločitvena kromatografija
,
detekcija elementov
,
ekstrakcijski test
,
fiziološki pogoji
Nazaj