Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Grafični uporabniški vmesniki za nadzor valjarske linije
Avtorji:
ID
Bratina, Jernej
(Avtor)
ID
Kocijan, Juš
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
74Bratina.pdf
(882,96 KB)
MD5: 6FFA1D3C10CD3C9F57A475AD1F78E9E0
http://www.ung.si/~library/diplome/PTF/74Bratina.pdf
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
PTF - Poslovno-tehniška fakulteta
Ključne besede:
diplomske naloge
,
valjarska linija
,
nadzorni sistemi
,
SCADA
,
programska orodja
Kraj izida:
Nova Gorica
Založnik:
J. Bratina
Leto izida:
2007
Št. strani:
VIII, 74 str.
PID:
20.500.12556/RUNG-628
COBISS.SI-ID:
765435
UDK:
681.518.52
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:C5BJ67KI
Datum objave v RUNG:
15.10.2013
Število ogledov:
13696
Število prenosov:
441
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
BRATINA, Jernej, 2007,
Grafični uporabniški vmesniki za nadzor valjarske linije
[na spletu]. Diplomsko delo. Nova Gorica : J. Bratina. [Dostopano 25 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.ung.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=628
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Exploring biodiversity potential of wine associated yeasts
Biotska raznovrstnost kvasovk povezanih s proizvodnjo jabolčnega vina
Determination of the actual uptake of essential nutrients by different parts of Vitis vinifera L. cv. Rebula
Influence of classical maceration and maceration of whole grapes on the chemical and sensory properties of Pinot Noir wine
Preučevanje potenciala biotske raznovrstnosti kvasovk za razvoj alternativnih biofungicidov v vinogradništvu
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Role of applied gibberellins on grape quality of grapevine variety 'Pinote noir' (Vitis vinifera L.)
MÖGLICHKEITEN DER MINDERUNG DES SÄUREGEHALTES BEIM WEIN DER SORTE Vitis vinifera L.cv. šipon
Evaluation of clone candidates of grapevine variety 'Kraljevina' (Vitis vinifera L. cv. 'Kraljevina')
Impact of the manner of vinification on the quality of wine cv. Pinot Noir
Biochemical response of grapevine variety 'Chardonnay' (Vitis vinifera L.) to infection with grapevine yellows (Bois noir)
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj