Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:The influence of selected indigenous yeasts on Pinot Noir wine colour properties
Avtorji:Topić, Jelena (Avtor)
Butinar, Lorena (Avtor)
Antalick, Guillaume (Avtor)
Sternad Lemut, Melita (Avtor)
Martelanc, Mitja (Avtor)
Albreht, Alen (Avtor)
Korte, Dorota (Avtor)
Mozetič Vodopivec, Branka (Avtor)
Datoteke:Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Neznano ()
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:Pinot Noir, wine colour, yeasts, non-Saccharomyces, sensory
Leto izida:2021
Št. strani:str. 1-9
Številčenje:iss. , Vol.
COBISS_ID:69601795 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.8+663.2
ISSN pri članku:0022-5142
URN:URN:SI:UNG:REP:3U8PFFLD
DOI:10.1002/jsfa.11395 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1328
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of the science of food and agriculture
Skrajšan naslov:J. Sci. Food Agric.
Založnik:Academic Press
ISSN:0022-5142
COBISS.SI-ID:6595079 Novo okno

Nazaj