Naslov: | The influence of selected indigenous yeasts on Pinot Noir wine colour properties |
---|
Avtorji: | Topić, Jelena (Avtor) Butinar, Lorena (Avtor) Antalick, Guillaume (Avtor) Sternad Lemut, Melita (Avtor) Martelanc, Mitja (Avtor) Albreht, Alen (Avtor) Korte, Dorota (Avtor) Mozetič Vodopivec, Branka (Avtor) |
---|
Datoteke: | Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u.  |
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Neznano () |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici |
---|
Ključne besede: | Pinot Noir, wine colour, yeasts, non-Saccharomyces, sensory |
---|
Leto izida: | 2021 |
---|
Št. strani: | str. 1-9 |
---|
Številčenje: | iss. , Vol. |
---|
COBISS_ID: | 69601795  |
---|
UDK: | 634.8+663.2 |
---|
ISSN pri članku: | 0022-5142 |
---|
URN: | URN:SI:UNG:REP:3U8PFFLD |
---|
DOI: | 10.1002/jsfa.11395  |
---|
Število ogledov: | 1328 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
Področja: | Gradivo ni uvrščeno v področja. |
---|
:
|
|
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |