Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Le caratteristiche edilizie
Avtorji:
ID
Acri, Marco
(Avtor)
Datoteke:
Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v
COBISS-u.
Jezik:
Italijanski jezik
Vrsta gradiva:
Neznano
Tipologija:
1.16 - Samostojni znanstveni sestavek ali poglavje v monografski publikaciji
Organizacija:
UNG - Univerza v Novi Gorici
Leto izida:
2016
Št. strani:
Str. 19-28
PID:
20.500.12556/RUNG-6679
COBISS.SI-ID:
73519875
UDK:
719
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:J6F9YUTN
Datum objave v RUNG:
19.08.2021
Število ogledov:
2599
Število prenosov:
0
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
ACRI, Marco, 2016, Le caratteristiche edilizie. V :
L’ǂuso della tradizione
[na spletu]. Venezia. p. 19–28. P. 19–28. [Dostopano 17 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.ung.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=6679
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
The influence of selected indigenous yeasts on Pinot Noir wine colour properties
The impact of Saccharomyces and non-Saccharomyces yeasts on wine colour
Modulation of Pinot Noir wine colour by yeast selection
Uporaba različnih kvasovk v pridelavi jabolčnega vina
Changes in the relative abundance of two Saccharomyces species from oak forests to wine fermentations
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Fermentacijske lastnosti ne-Saccharomyces vinskih kvasovk
Vpliv ne-Saccharomyces kvasovk na kakovost belih vin
Vpliv sekvenčne inokulacije vinskih kvasovk na kinetiko fermentacije belega mošta
Vpliv temperature na potek fermentacije mošta
Odvisnost pojava reduktivnih not v penečih vinih glede na prehranjenost kvasovk vrste Saccharomyces bayanus
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del monografije
Naslov:
L'ǂuso della tradizione : linee guida per la manutenzione degli edifici tradizionali tra Italia e Slovenia
Uredniki:
Saša Dobričić, Marco Acri
Kraj izida:
[Venezia]
Založnik:
ME Publisher
Leto izida:
2016
ISBN:
978-88-98109-63-0
COBISS.SI-ID:
5269499
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Naslov:
Gradbene značilnosti
Ključne besede:
projekt PratiCons
,
kulturna dediščina
,
gradbene značilnosti
Nazaj