Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Mg and K against bunch stem necrosys
Avtorji:
ID
Degano, Francesco
(Avtor)
ID
Sivilotti, Paolo
(Avtor)
Datoteke:
http://www.vineyardwineandquality.com/issues/20131-may
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.04 - Strokovni članek
Organizacija:
UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:
vinska trta
,
nekroza grozdja
,
kalij
,
magnezij
Leto izida:
2013
Št. strani:
str. 8-10
Številčenje:
Year 1, no. 1
PID:
20.500.12556/RUNG-705
COBISS.SI-ID:
2817531
UDK:
634.8+663.2
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:GARHWCLT
Datum objave v RUNG:
15.10.2013
Število ogledov:
8444
Število prenosov:
27
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
DEGANO, Francesco in SIVILOTTI, Paolo, 2013, Mg and K against bunch stem necrosys. [na spletu]. 2013. Vol. 1, no. 1, p. 8–10. [Dostopano 17 april 2025]. Pridobljeno s: http://www.vineyardwineandquality.com/issues/20131-may
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
Vpliv tretiranja vinske trte s plinskim ozonom in UVB-svetlobo na vsebnost fenolnih snovi v grozdju sorte 'Cabernet Sauvignon' (Vitis vinifera L.)
Predlog zaščite geografskega porekla Goriška Brda v okviru Evropske unije
Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen
Spektrofotometrično določanje barve rdečih primorskih vin
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji
Trg z grozdjem in vinom v luči pristopa Slovenije k Evropski uniji
Vpliv načina vinifikacije na kakovost vina cv. 'Modri pinot'
Vpliv biološkega razkisa na kakovost vina merlot
Možnosti zmanjšanja kisline v vinu pri sorti Vitis vinifera L. cv. šipon
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj