Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Zadnjih pet let v Trstu
Avtorji:
ID
Zajc, Ivana
(Avtor)
Datoteke:
Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v
COBISS-u.
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
3.11 - Radijski ali TV dogodek
Organizacija:
UNG - Univerza v Novi Gorici
Opis:
V Slovenskem stalnem gledališču v Trstu so sinoči premierno uprizorili muzikal Zadnjih pet let. S soprodukcijo z SNG Nova Gorica in Glasbeno matico v Furlaniji Julijski krajini je režirala Jasmin Kovic.
Ključne besede:
muzikal
,
Zadnjih pet let
,
soprodukcija
,
Slovensko stalno gledališče Trst
,
SNG Nova Gorica
,
Glasbena matica v Furlaniji Julijski krajini
,
Jasmin Kovic
Leto izida:
2019
Št. strani:
3
Številčenje:
2019
PID:
20.500.12556/RUNG-7120
COBISS.SI-ID:
91763971
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:K6JSKG5B
Datum objave v RUNG:
03.01.2022
Število ogledov:
2832
Število prenosov:
0
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
ZAJC, Ivana, 2019, Zadnjih pet let v Trstu.
Radio Slovenija
[na spletu]. 2019. [Dostopano 17 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.ung.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=7120
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
The influence of selected indigenous yeasts on Pinot Noir wine colour properties
The impact of Saccharomyces and non-Saccharomyces yeasts on wine colour
Modulation of Pinot Noir wine colour by yeast selection
Uporaba različnih kvasovk v pridelavi jabolčnega vina
Changes in the relative abundance of two Saccharomyces species from oak forests to wine fermentations
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Fermentacijske lastnosti ne-Saccharomyces vinskih kvasovk
Vpliv ne-Saccharomyces kvasovk na kakovost belih vin
Vpliv sekvenčne inokulacije vinskih kvasovk na kinetiko fermentacije belega mošta
Vpliv temperature na potek fermentacije mošta
Odvisnost pojava reduktivnih not v penečih vinih glede na prehranjenost kvasovk vrste Saccharomyces bayanus
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
Radio Slovenija
Leto izida:
2019
Nazaj