Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Ocena kakovosti vodotoka Vipava
Avtorji:
ID
Vidmar, Tina
(Avtor)
ID
Čenčur Curk, Barbara
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
http://www.ung.si/~library/diplome/OKOLJE/117Vidmar.pdf
117Vidmar.pdf
(3,55 MB)
MD5: 4C81A7B91FD0DF8309173D3EB68E5C52
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FZO - Fakulteta za znanosti o okolju
Ključne besede:
reka Vipava
,
vodotoki
,
onsnaževanje
,
vzorčenje
,
samočistilna sposobnost
,
diplomske naloge
Kraj izida:
Nova Gorica
Založnik:
T. Vidmar
Leto izida:
2013
Št. strani:
VIII, 50, [11] str.
PID:
20.500.12556/RUNG-780
COBISS.SI-ID:
2697979
UDK:
502.51(282)
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:CCAYYTMO
Datum objave v RUNG:
15.10.2013
Število ogledov:
8946
Število prenosov:
485
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
VIDMAR, Tina, 2013,
Ocena kakovosti vodotoka Vipava
[na spletu]. Diplomsko delo. Nova Gorica : T. Vidmar. [Dostopano 30 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.ung.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=780
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Optimization of process parameters for crystalization of active pharmaceutical ingredients
Optimization of a process of crystalization of a pharmaceutical substance
Determination of emulgator polysorbate by high performance liquid chromatography
Extraction and analysis of phenolic compounds from mandarin peels and statistical evaluation of results
Porous reactive membranes from 4-vinylbenzyl chloride
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
ǂThe ǂtotal phenols content in green walnuts (Juglans regia L.)
Persistence, degradation and toxicity of transformation products of selected insecticides
Influence of starch gel on releasing commercial strawberry aroma
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj