Naslov: | Functional characterization of Saccharomyces yeasts from cider produced in Hardanger |
---|
Avtorji: | ID Česnik, Urban (Avtor) ID Martelanc, Mitja (Avtor) ID Ovsthus, Ingunn (Avtor) ID Radovanović Vukajlović, Tatjana (Avtor) ID Hosseini, Ahmad (Avtor) ID Mozetič Vodopivec, Branka (Avtor) ID Butinar, Lorena (Avtor) |
Datoteke: | https://www.mdpi.com/2311-5637/9/9/824
fermentation-09-00824-v2.pdf (4,79 MB) MD5: C16D4F90CA5C8501E40DF1EE98CDCACF
https://www.mdpi.com/2311-5637/9/9/824
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Neznano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici
|
---|
Ključne besede: | Saccharomyces, Hardanger, characterization, fermentation, cider, non-volatile compounds, volatile organic compounds, partial least squares regression |
---|
Datum objave: | 01.01.2023 |
---|
Leto izida: | 2023 |
---|
Št. strani: | str. 1-27 |
---|
Številčenje: | Vol. 9, issue 9, [article no.] 824 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-8417-42e871c4-f7c6-9039-d283-b7037722f03e  |
---|
COBISS.SI-ID: | 164729091  |
---|
UDK: | 579 |
---|
ISSN pri članku: | 2311-5637 |
---|
DOI: | 10.3390/fermentation9090824  |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:EDKJR9QD |
---|
Datum objave v RUNG: | 18.09.2023 |
---|
Število ogledov: | 1893 |
---|
Število prenosov: | 9 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: |  |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |