Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Functional characterization of Saccharomyces yeasts from cider produced in Hardanger
Avtorji:ID Česnik, Urban (Avtor)
ID Martelanc, Mitja (Avtor)
ID Ovsthus, Ingunn (Avtor)
ID Radovanović, Tatjana (Avtor)
ID Hosseini, Ahmad (Avtor)
ID Mozetič Vodopivec, Branka (Avtor)
ID Butinar, Lorena (Avtor)
Datoteke:URL https://www.mdpi.com/2311-5637/9/9/824
 
.pdf fermentation-09-00824-v2.pdf (4,79 MB)
MD5: C16D4F90CA5C8501E40DF1EE98CDCACF
 
URL https://www.mdpi.com/2311-5637/9/9/824
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Neznano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:Saccharomyces, Hardanger, characterization, fermentation, cider, non-volatile compounds, volatile organic compounds, partial least squares regression
Datum objave:01.01.2023
Leto izida:2023
Št. strani:str. 1-27
Številčenje:Vol. 9, issue 9, [article no.] 824
PID:20.500.12556/RUNG-8417-42e871c4-f7c6-9039-d283-b7037722f03e Novo okno
COBISS.SI-ID:164729091 Novo okno
UDK:579
ISSN pri članku:2311-5637
DOI:10.3390/fermentation9090824 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:EDKJR9QD
Datum objave v RUNG:18.09.2023
Število ogledov:804
Število prenosov:6
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Fermentation
Skrajšan naslov:Fermentation
Založnik:MDPI AG
ISSN:2311-5637
COBISS.SI-ID:526326041 Novo okno

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Nazaj