Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Cooking as an organic aerosol source leading to urban air quality degradation
Avtorji:ID Stavroulas, Iasonas (Avtor)
ID Bougiatioti, Aikaterini (Avtor)
ID Grivas, Georgios (Avtor)
ID Liakakou, Eleni (Avtor)
ID Petrinoli, Kalliopi (Avtor)
ID Kourtidis, Konstantinos (Avtor)
ID Gerasopoulos, Evangelos (Avtor)
ID Mihalopoulos, Nikolaos (Avtor)
Datoteke: Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Neznano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:ACSM, PMF, cooking organic aerosol, meat charbroiling
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:01.01.2024
Leto izida:2024
Št. strani:str. 1-15
Številčenje:Vol. 908, [article no.] ǂ168031
PID:20.500.12556/RUNG-9025 Novo okno
COBISS.SI-ID:195020547 Novo okno
UDK:53
ISSN pri članku:0048-9697
DOI:10.1016/j.scitotenv.2023.168031 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:VBCFLUIC
Datum objave v RUNG:10.05.2024
Število ogledov:949
Število prenosov:0
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Science of the total environment
Skrajšan naslov:Sci. total environ.
Založnik:Elsevier
ISSN:0048-9697
COBISS.SI-ID:26369024 Novo okno

Nazaj