Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Statistika RUNG
A+
|
A-
|
SLO
|
ENG
Osnovno
Top lestvice
Gradiva
Datoteke
Letna poročila
Mentor
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Diplomska dela (1)
Kristina Cotič:
VPLIV SONČNEGA OŽIGA IN DEHIDRACIJE GROZDJA V POZNEM DOZOREVANJU NA KAKOVOST GROZDJA (Vitis vinifera L.) IN VINA SORTE 'BARBERA'
Druga dela (6)
Carien Coetzee, Elizma Van Wyngaard, Katja Šuklje, Antonio C. Silva Ferreira, Wessel Johannes Du Toit:
Chemical and sensory study on the evolution of aromatic and nonaromatic compounds during the progressive oxidative storage of a Sauvignon blanc wine
Gerhard, C. Rossouw, Baverley, A, Orchard, Katja Šuklje, Jason, A Smith, Celia Barril, Alain Deloire, Bruno, P. Holzapfel:
Vitis vinifera root and leaf metabolic composition during fruit maturation: Implications of defoliation
Gerhard C. Rossouw, Katja Šuklje, Jason P. Smith, Celia Barril, Alain Deloire, Holzapfel Bruno:
Vitis vinifera berry metabolic composition during fruit maturation: Implications of defoliation
Katja Šuklje, Guillaume Antalick, Campbell Meeks, John W. Blackman, Alain Deloire, Leigh Schmidtke:
Grapes to wine: the nexus between berry ripening, composition and wine style
Anja Ferjančič Hlača, Katja Šuklje, Silvan Peršolja:
Slovenska vina: hit ali mit?
Katja Šuklje, Hsiao-Chi Chou, Guillaume Antalick, Leigh M. Schmidtke, John W. Blackman:
Late-season Shiraz berry dehydration that alters composition and sensory traits of wine