Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Statistika RUNG
A+ | A- | SLO | ENG

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Lorena Butinar

Vseh ključnih besed je 37, ki se skupaj pojavijo 41 krat.
4 ključnih besed (10.81 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 8 krat (19.51 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
2x25%yeasts, Botrytis cinerea, wine, biodiversity
1xfermentation, Vitis vinifera L. cv. ‘Pinot Noir’, fermentations, Saccharomyces, non-conventional yeasts, Yeasts, alcoholic fermentation, redčenje grozdov, vršičkanje, polifenoli, Refošk, vinska trta, senzorična analiza, diplomske naloge, molecular biology, potek fermentacije, gray mould, biocontrol, canopy microclimate manipulation, sustainable viticulture, sensorial characteristics, prolonged maceration, spontaneous fermentation, grapevine metabolite, dissertations, jabolčno vino, ne-Saccharomyces kvasovke, white wine, vinogradništvo, fitopatogen, Kvasovka, biološki nadzor, kvasovke