Ključne besede: mikroskopija, polisaharidi, Vitis viniferaObjavljeno v RUNG: 16.06.2016; Ogledov: 4845; Prenosov: 142 Povezava na celotno besedilo
Ključne besede: grozdje, polifenoli, ekstrakcijaObjavljeno v RUNG: 16.06.2016; Ogledov: 4534; Prenosov: 139 Povezava na celotno besedilo
Ključne besede: polifenoli, vino, ekstrakcijaObjavljeno v RUNG: 16.06.2016; Ogledov: 5890; Prenosov: 20 Povezava na celotno besedilo
Ključne besede: polyphenols, pulsed electric fields, wine, extraction, distributionObjavljeno v RUNG: 22.01.2015; Ogledov: 5364; Prenosov: 34 Povezava na celotno besedilo
Ključne besede: pulsed electric field, red wine, extraction, polyphenolsObjavljeno v RUNG: 22.01.2015; Ogledov: 5253; Prenosov: 31 Povezava na celotno besedilo