Naslov: | The presence of contaminants in food in Slovenia before and after joining the European Union |
---|
Avtorji: | ID Tomše, Romana (Avtor) ID Raspor, Peter (Mentor) Več o mentorju... ID Čančer, Vesna (Mentor) Več o mentorju... |
Datoteke: | http://www.ung.si/~library/magisterij/okolje/26Tomse.pdf
26Tomse.pdf (3,32 MB) MD5: B9672BD739233F67AA2CBC0BA74EABCB
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Magistrsko delo |
---|
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
---|
Organizacija: | FPŠ - Fakulteta za podiplomski študij
|
---|
Ključne besede: | onesnaževanje, hrana, pesticidi, kontrola, vzorčenje, magistrske naloge |
---|
Kraj izida: | Nova Gorica |
---|
Založnik: | R. Tomše |
---|
Leto izida: | 2012 |
---|
Št. strani: | XII, 154, [25] str. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUNG-1006 |
---|
COBISS.SI-ID: | 2614523 |
---|
UDK: | 641:543.393 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UNG:REP:VDDWYGX7 |
---|
Datum objave v RUNG: | 15.10.2013 |
---|
Število ogledov: | 6060 |
---|
Število prenosov: | 392 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |