Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Characterization of commercial Slovenian apple juices using stable isotopes
Avtorji:ID Bat, Karmen (Avtor)
ID Mulič, Ines (Avtor)
ID Mozetič Vodopivec, Branka (Avtor)
ID Ogrinc, Nives (Avtor)
Datoteke:URL http://www.arber.com.tr/eurofoodchemxvii.org/arkakapi/cache/flfilDocumentFile187.pdf
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:jabolčni sok, IRMS, SNIF-NMR, Slovenija
Leto izida:2013
Št. strani:Str. 729
PID:20.500.12556/RUNG-1126 Novo okno
COBISS.SI-ID:2824955 Novo okno
UDK:631.577
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:3CIHJGZL
Datum objave v RUNG:15.10.2013
Število ogledov:14481
Število prenosov:37
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
BAT, Karmen, MULIČ, Ines, MOZETIČ VODOPIVEC, Branka in OGRINC, Nives, 2013, Characterization of commercial Slovenian apple juices using stable isotopes. V : [na spletu]. Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci. 2013. [Dostopano 17 marec 2025]. Pridobljeno s: http://www.arber.com.tr/eurofoodchemxvii.org/arkakapi/cache/flfilDocumentFile187.pdf
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Iščem podobna dela...Prosim, počakajte...
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj