Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Olive fruit phenols in olive oil processing : the fate and antioxidant potential
Avtorji:ID Jerman, Tina (Avtor)
ID Mozetič Vodopivec, Branka (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:URL http://www.ung.si/~library/doktorati/okolje/40JermanKlen.pdf
 
.pdf 40JermanKlen.pdf (11,53 MB)
MD5: 00D5CFF77CB23BB5C5F8117CB087D5AF
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:FPŠ - Fakulteta za podiplomski študij
Ključne besede:oljčno olje, proizvodnja, fenoli, odpadni produkti, analize, Istrska belica cv., malaksacija, čas, temperatura, tlak, disertacije
Kraj izida:Nova Gorica
Založnik:T. Jerman Klen
Leto izida:2014
Št. strani:X, 166, [48] str.
PID:20.500.12556/RUNG-1599 Novo okno
COBISS.SI-ID:3398139 Novo okno
UDK:633.852.73:664.314
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:KCXYU8DI
Datum objave v RUNG:22.01.2015
Število ogledov:6101
Število prenosov:301
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj